Find bedste Slowjuicer blandt 34 Produkter, 7 Brands og 17 Forhandlere her på Slowjuicer.dk

Bedste Kenwood Slowjuicer: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Slowjuicer.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood slowjuicere. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Kenwood slowjuicere

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Kenwood slowjuicere | ✅ Slowjuicer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Kenwood slowjuicere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Kenwood slowjuicere som du kan finde lige nu.

  1: Kenwood slow juicer til Chef og kMix køkkenmaskine KAX720Pl

  Hvorfor vælge Kenwood slow juicer til Chef og kMix køkkenmaskine KAX720Pl?

  Er du til friskpresset hjemmelavet juice og har du en Kenwood Chef eller kMix køkkenmaskine, så er dette slowjuicer fra Kenwood lige noget for dig. Den passer til lavhastighedsudtaget på din køkkenmaskine, og kommer med sikkerhedslås, rensebørste og pulp-udtræk der opsamler den fiberrige pulp, som så efterfølgende kan bruges i kager, falafler eller super. Derudover har juiceren antidryp-prop som sikrer, at der ikke sker spild eller dryp. Desuden medfølger der en juicekande med plads til 400 ml frisk juice (1 liter luftkapacitet). Med slowjuiceren er det så nemt som ingenting at få en masse gode vitaminer fra frugt og grønt, som gør kroppen godt specielt i vintermånederne. De langsomme rotationer (deraf navnet slow) sikrer at flest mulige antioxidanter og vitaminer bevares i juicen. Så server en friskpresset vitaminbombe for hele familien - det bliver et hit!

  2: Kenwood JMP600WH Slow Juicer

  Hvorfor vælge Kenwood JMP600WH Slow Juicer?

  Slow Juicer, 150 W, hvid/gråPureJuice er Kenwoods Slow Press Juicer og en ubesværet måde at engagere sig i en sundere livsstil ved at indtage 100% naturlig juice

  Andre mærker af slowjuicere

  På vores liste her har vi samlet de Kenwood bedste slowjuicere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige slowjuicer til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top