Find bedste Slowjuicer blandt 34 Produkter, 7 Brands og 17 Forhandlere her på Slowjuicer.dk

Bedste Witt Slowjuicer: Se top 3

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Slowjuicer.dk, det helt rigtige sted at finde Witt slowjuicere. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Witt slowjuicere

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Witt slowjuicere | ✅ Slowjuicer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Witt Premium slow juicer, sort 2: Witt Premium slow juicer, sort
  • Minimalistisk og stilrent design
  • Høj ydeevne og støjsvag
  • Tre hastigheder til forskellige ingredienser
  • Nem at rengøre og skille ad
  • Holdbart materiale og stilfuldt look
  1699,- hos Kop&Kande DK Billigste pris af 3 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Witt slowjuicere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Witt slowjuicere som du kan finde lige nu.

  1: Witt by Kuvings B6640 Slow Juicer

  Witt by Kuvings B6640 Slow Juicer

  Hvorfor vælge Witt by Kuvings B6640 Slow Juicer?

  Du er sikret velvære for både krop og sjæl med denne fantastiske slowjuicer fra Witt by Kuvings. Den kan lave næringsrige og velsmagende juicer på få minutter, så det er hurtigt og nemt at forblive sund. Witt by Kuvings B6640 er en enormt letanvendlig sl

  2: Witt Premium slow juicer, sort

  Witt Premium slow juicer, sort

  Priser og varianter

  • Minimalistisk og stilrent design
  • Høj ydeevne og støjsvag
  • Tre hastigheder til forskellige ingredienser
  • Nem at rengøre og skille ad
  • Holdbart materiale og stilfuldt look

  Hvorfor vælge Witt Premium slow juicer, sort?

  Witt Premium slow juicer, sort er en slow juicer, der er designet til at imødekomme behovene i de nordiske hjem. Den har et minimalistisk udseende, der giver den et elegant og stilrent look. Slow juiceren har en høj ydeevne og er meget støjsvag under brug. Den har en 200 watt digital motor og en dobbeltbladede juicer, der gør den effektiv og nem at bruge.

  Witt Premium slow juicer, sort har tre hastigheder, der gør det muligt at tilpasse juicerens hastighed efter de forskellige ingredienser, der skal presses. Hastighederne er 40 omdr./min., 60 omdr./min. og 80 omdr./min. Juiceren er udstyret med en fin filter til juice, et groft filter til smoothies, et filter til sorbet og en rensebørste. Det er nemt at skille juiceren ad og rengøre den, hvilket gør den meget praktisk.

  Materialerne, der er brugt i Witt Premium slow juicer, sort er af høj kvalitet, hvilket betyder, at den er holdbar og kan bruges i lang tid. Juiceren er også meget stilfuld og passer godt ind i de fleste køkkener. Witt Premium slow juicer, sort er en god investering for dem, der ønsker at presse deres egen juice derhjemme, da den er nem at bruge og giver en høj ydeevne.

  En effektiv støjsvag maskine med høj ydeevne og 3 omdrejningshastigheder (40/60/80 omdr/min) + reverse. Inklusive 3 filtre til 3 forskellige formål, alt efter om du ønsker at fremstille juice, smoothies eller sorbetis. Nem at rengøre. Med en slowjuicer får du alt det sunde og nærende ud af frugt og grøntsager. Da juicen produceres ved lav hastighed tilføjes også mindre ilt hvorved du kan gemme juicen i længere tid. Slowjuiceren har 3 forskellige programmer “Ultra hård”: Er god til forskellige sorbetis og hårde frugter og grøntsager, som for eksempel banansmoothie, jordbærsmoothie, gulerødder, mv. “Hård”: Er til forskellige hårde frugter og grøntsager, som for eksempel pærer, selleri, mv.“Blød” Er perfekt til forskellige bløde frugter og grøntsager, som for eksempel vandmeloner, jordbær, tomater, mv.

  3: Witt by Kuvings slow juicer - B6200S

  Hvorfor vælge Witt by Kuvings slow juicer - B6200S?

  Næring til kroppen! Med en slow juicer får du alle de vigtige vitaminer og næringsstoffer fra det frugt og grønt, som du gerne vil have i din juice. Du får altså maksimalt ud af dine ingredienser ved at bruge en slow juicer, da den nænsomt presser dem, så alle vitaminer og næringsstoffer bevares. Juicen bliver også mere homogen i en slow juicer, dvs. at den ikke skiller. Du kan komme hele frugter ned i juiceren, og i løbet af kort tid har du en lækker, ren og vitaminrig juice - den perfekte måde at starte dagen på! Witt yder 2 års motorgaranti på produktet. Slow juiceren er nem at rengøre, og der medfølger en smart rengøringsbørste. Juiceren er lydsvag og utrolig brugervenlig.

  Andre mærker af slowjuicere

  På vores liste her har vi samlet de Witt bedste slowjuicere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige slowjuicer til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top